Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Vill du arbeta på en skola med höga förväntningar och hög måluppfyllelse?
Vi söker lärare i idrott och hälsa till Lillhagaskolan.

Lillhagaskolan är en 7-9 skola, med 500 härliga elever och en kompetent och engagerad personalstyrka på cirka 60 personer. Vi har en mycket god måluppfyllelse och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre.

På Lillhagaskolan är vår övertygelse att i allt som vi gör, ska gynna elevens välbefinnande, lärande och utveckling. Vi är övertygade om att alla vill och kan, men det är ytterst vårt ansvar att eleven lyckas. Vi ska se möjligheterna, inte hinder.
Nykvarns kommun är en växande kommun vilket i sin tur innebär att vår verksamhet växer och vi har behov av fler skickliga pedagoger. Har du en kollega du trivs med, är ni därför välkomna att söka tillsammans!

Nykvarns kommun söker

Lärare Idrott och hälsa

(ref.nr 12:2020:10)

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i idrott för elever i åk 7-9. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera elevernas lärande samt ha mentorskap. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar eleverna efter deras individuella behov. Du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen med uttagen lärarlegitimation samt har erfarenhet av betyg och bedömning. Du har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild för våra tonåringar. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna. Det gör att du behöver ha god förmåga att, enskilt och i grupp, anpassa undervisningen för de elever som du ansvarar för.

För mer information, ring:

  • Åsa Godeau, Rektor. Telenr: 08-55501358
  • Karin Maschmann, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501340
  • Madeldeine Källström, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501363
  • Thomas Ek LR, Facklig företrädare. Telenr: 08-55501440

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med 2020-08-10.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-04-30


Visa annons som pdf